zenék

2013. szeptember 20., péntek

17.) Niall szülinapja :)

/ Sziasztok! Itt a egy kicsit bepótoltam a lemaradást de még kell egy rész, hogy minden jó legyen. Remélem komiztok és sajnálom, hogy ez a rész ilyen rövid lett de a megfázástól nem jön annyi ihlet. De ígérem bepótolom a többi hosszú résszel. *sajnálommosoly*
Xoxo: Egy beteg Lola/


A napok egybe folytak. Csak a turnét terveztük és folyamatos pörgésben voltunk. Én még álmomban is koncerteztem. Időközben ősz lett és átléptünk szeptemberbe. Rögtön szeptember 13.-án Niall szülinapja. Na igen ezt is meg szerveztük, még hozzá egész jól. Reggel 9-kor ébresztettük. Úgy, hogy mind a hatan elkezdtünk ugrálni az ágyán. És közben kiabáltuk, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!
- Öhh....wow! Köszönöm szépen!- ült fel és megtörölte a szemeit.
- Nagyon szívesen!- mondta egyszerre a családunk. Majd lementünk a konyhába, hogy a fiúk fel tudjanak öltözni. Mivel untuk magunkat ezért elkezdtünk hülyéskedni.
-1.2.3- mondta Christine.
- I hopped off the plane at LAX with a dreamer card again.Welcome to the land of fame excess am i gonna fit in.- kezdte Amy.
- Jumped in the cab, here I am for the first time. Look to my right and I see the Hollywood sign.- Christine.
- This is all so crazy, everybody seems so famous.- közösen.
- My tummys turnin and Im feelin kinda homesick. Too much pressure and Im nervous.- folytatta Christine.
- Thats when the taxi man turned on the radio. And the Jay-Z song was on. And the Jay-Z song was on. And the Jay-Z song was on.- énekelte Lisa. Majd ugyebár jött a folytatás:
Mire a fiúk leértek már kész kis koncertet adtunk ebből a dalból. Mike gitározott nekünk. Joey, Alex, Nick és Christian pedig dobolt. Danivel együtt énekeltük az én részemet. A fiúk tapsoltak mikor vége lett.
- Még egyet!Még egyet! Még egyet!- kántálták a kicsik.
- Még egyet!- csatlakoztak be Niallék is.
- Csak akkor ha az ünnepelt kéri.- mondtuk egyszerre.
- Hát persze, hogy ő kéri.- vágta rá Niall. Elkezdtük az egyik mixünket.
A fiúk csak pislogtak, hogy akkor ez most melyik dal is.  A végén ugortunk egy nagyot. 
- Na ennyi volt a kívánság műsorból. - mondta Dani.
- Legalábbis részünkről.- mondtam mosolyogva.
- Tessék?- kérdezte Harry.
- Most ti fogtok énekelni.- mondta Katherine.
- Igeeeeeen.- mondtuk a lányokkal.
- Jó de mit?- kérdezte Liam.
- Amit akartok.- mondta Amy. 
- Mindjárt jövök!- mondta Liam és felindult a lépcsőn. Pár perccel később gitárral a kezében jött vissza. Leültek a kanapéra és elkezdték az Over Again-t.
Nagyon jó volt őket látni énekelni. De persze hallani is.
- Várjunk Mike ti nem tudtok énekelni?- kérdezte Louis a bátyámtól.
- De.- mondta.
- Akkor hallhatnánk?- kérdezte Harry. Úgyhogy újból énekelhettünk, mivel mi adjuk a dallamot.
A kicsiknek is aranytorka van. És az ő hangjuk még olyan kis cuki :). 
- Na jó most akkor reggeli van dalos pacsirták.- jött be apa a nappaliba. Mind kimentünk és miután megettük a reggelit következett a torta. Egy lóhere alakú ír zászló alapján színezett torta volt.
- Wow!- kerekedett Niall.
- Azért mivel nem vagytok otthon.- mondta anya. A torta nagyon finom volt. Madártejes. :):):) Miután megettük a fiúkat (Niall kivételével) anya elküldte "boltba". Azt mondta Niall azért nem megy mert az ünnepeltnek nem szabad ma dolgoznia semmit se. Persze addig társasoztunk amíg nem kaptunk egy váratlan SMS-t arról, hogy el kell mennünk a fiúk után. Na igen ez volt a fedő sztori a meglepetés bulira. Niall nagyon meglepődött mikor az összes ismerőse és családja felköszöntötte mikor belépett. Rögtön ajándékozással kezdtük a családunktól kapott egy pólót, egy zöld sapkát és mindenkitől egy csokit.
Én oda adtam azt a csomagot amit El és Pezz mondott, hogy adjak át. 
- El-től és Perrie-től.- adtam neki oda mosolyogva. Kibontotta a hatalmas csomagot. Amiben volt egy kisebb doboz, amiben egy még kisebb,amiben egy még kisebb. Amiben pedig egy ír zászlós Iphone tok. Nagyon jó volt a buli. Táncoltunk egy csomót. Csináltunk valami ír táncot is, hogy igazán jól érezze magát Niall. Neki szerencsés volt a péntek 13.-a. Aztán jött a torta:
Aztán úgy 10 óra fele a mi családunk elment kivéve Lisa, Christine, Amy és Kath. Otthon Danivel hülyéskedtünk. Tartottunk egy twitcamet amin érdekes módon nagyon sokan voltak. Táncoltunk és énekeltünk a rajongóknak. Nagyon jó volt. Aztán amikor a többiek hazaértek akkor elköszöntünk a rajongóktól és lesiettünk. Amikor otthagytuk a gépet megnéztem hány óra van és, hát khm....... 14.- e volt fél 2. A többiek rögtön elmentek aludni tusolás után. Aztán mi is elmentünk Danivel..........

2 megjegyzés:

  1. Jó volt nagyon, örülök hogy ilyen gyorsan hozod a részeket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen már írásban van a következő rész is :)

      Törlés