zenék

2015. április 17., péntek

38.) Egy rendhagyó koncert

Na jó napot kívánok! Igen még élek és virulok. Tudom szörnyű blogger vagyok. :(:(:( Sokáig nem jelentkezek erre csak egy ilyen kis résszel jövök legközelebb. Nagyon sajnálom! Már nem is merek ígérgetni. Így inkább csak annyit, hogy jó olvasást a következő részig.
Xoxo: Lola

*Március 10.:*

És igen Katherine szülinapja után kora hajnalban már gépre is szálltunk, hogy most öt nappal később már nagyban adhassuk a koncerteket. Most éppen Doncaster városában vagyunk. Mint szerintem elég sokan tudják itt lakik Louis családja. Amíg mi próbáltunk addig ő haza ment a többi fiú meg.... nem tudom hova lett.
Mi mindenesetre próbáltunk ezerrel.
- Lányok!- rontott be a menedzserünk a próbára.- Megbeszélés. Most!
Megjegyzem a Made in America közepén jártunk de úgy látszik ez mindegy. A megbeszélés annyiból állt, hogy sokan kérték, hogy énekeljük el az első feldolgozásunkat. Ez a Party in the USA, Miley Cyrus-tól. Plusz még elmondta, hogy felkérést kaptunk egy énekestől két feldolgozásra. Szóval a mostani hónapunk se lesz éppen unalmas. Miután ezt megbeszéltük ugyanúgy ahogy bejött ki is ment. 
- Ez gyors volt.- jegyeztem meg fél hangosan.
- Most mit vártál?- nézett rám Dani.
- Na akkor kezdjük újra!- szólalt meg Chris aki a leghamarabb kapcsolt.
És újra elkezdtük a Made in America-t. Ezután pedig felfrissítettük a Party in the USA, mert valljuk be nem tegnap volt amikor legutoljára énekeltük ezt.

 *Néhány óra múlva, a koncerten:*

- Nagyon szépen köszönjük!- szólt Lisa.
- Fantasztikusak vagytok!- kiáltotta Christina. Már az utolsó dal után volt ez, így jöhetett az utolsó utáni.
- És most, mivel nagyon szuperek voltatok...- kezdtem.
- Jöjjön egy nagyon, nagyon, nagyon, nagyon és ötödjére is nagyon régi feldolgozásunk.- mondta Amy.
- Tudjátok miről van szó?- kérdezte meg Dani.
- PARTY IN THE USA- üvöltötte egy emberként a közönség. 
- Így van!- mondta Kath. És azzal bele is kezdtünk. Felhangoztak az ismerős akkordok és énekeltünk. 
Ez után a srácok is feljöttek úgy, mint mindig. Teljes sötétség, rohanunk a hangszerekhez...stb. stb. stb. 
Elénekeltük a közös dalt, majd mi indultunk volna le.
- Várjatok kicsit!- szólt Niall.- Van egy meglepetésünk számotokra. 
A közönség erre persze tiszta izgatott lett. Pár percig álltunk ott, de nem történt semmi. Majd kivetítették és ezzel együtt el is indították a Delaney klipjét. Mondanom sem kell kellett egy kis idő visszajönni a sokkból. Mivel ezt kevés ember ismeri. Szóval ha ők ennek utána jártak az nagy szó. Én csak a fejemet tudtam fogni, majd az első refrént már együtt énekeltük. Mind mi, mind a srácok és mind az egész közönség. Gondolom ez egy titkos szervezkedés volt... De nagyon jól esett.
Majd ezután a fiúk is külön-külön elénekelték az X-faktor válogatás dalokat, aztán meg az első közösen énekelt dalukat. Majd egy csodás levezetőként együtt énekeltük el a Live We're We Young-ot. Miután lementünk  koncertről lett egy hatalmas csapatölelés. Majd tekintve arra, hogy holnap megyünk tovább elindultunk a hotelba. 
De úgy érzem még sokáig fogjuk emlegetni ezt a koncertet............................

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése